Jysk BatteriService Aps
Reparation af batteripakke – elcykel

Nyhed

Lige nu kan Promovec El cykel batteri opgraderes til hele 19,2 ah hvilket giver en meget lang rækkevide i forhold til standard batteri…

Nyhed GPS Tracker i Batteriet

På lager

Mini-GPS-Car-Tracker-GPS-Locator-Cut-Off-Fuel-TK110-GT02A-GSM-GPS-Tracker-For-Car.jpg_Q90.jpg_

Nu er det slut med ikke og kan finde sit batteri/elcykel der er rigtig mange der i disse tider får stjålet deres batteri/elcykel for de koster mange penge og er lette og omsætte på det sorte markedet. Så netop derfor har Jysk batteriservice Aps sat sig for at komme dette problem til livs ved at tilbyde som de første i Danmark en Gps tracker så man altid kan lokalisere sit batteri uanset hvor det befinder sig i verden .Gps modulet monteres inde i batteriet og skjult så godt som overhovedet muligt. 

Hos Jysk Batteriservice Aps tilbyder vi renovering og reparation (rep) af batteripakker, som ikke længere virker eller ikke virker optimalt.
Vores simple proces:

Det første, vi gør, når vi modtager dit batteri, er at finde frem til fejlen. Der kan nemlig være mange forskellige årsager til, at dit batteri ikke virker længere.

Nyhed aktiv balancer

FLMOO4JL7DCEF24

Med dette fantastiske stykke elektronik kan du forlænge dit batteri´s leve tid betydeligt vores erfaring er at alle de bms der sidder i batterier som standard ikke kan balancere cellerne optimalt og derved forkorter levetiden. Denne her balancer kan balancere med 1,2 amp kontra standard 0,20 mah Kan øge levetiden med flere år

Vi laver nye Batteri pakker til stort set alle Cykel batteri pakker

Bosch

Hos Jysk Batteriservice tilbyder vi renovering af Bosh PowerPack Batterier dog er der nogle ting vi skal vide om batteriet først da der er nogle ting som kan have en påvirkning inden evt renovering Kontakt os inden afsendelse/indlevering.

Renovering eller komplet reparation (rep) af batterier

Alt efter hvad undersøgelsen af din batteripakke viser, vurderer vi, om batteripakken kan renoveres, eller om den kræver en komplet reparation.

I nogle tilfælde vil det være nok med en renovering, hvor vi skifter måske bare en enkelt del eller to. I andre tilfælde er det nødvendigt med en komplet reparation. Ved reparation skifter vi alle dele inde i batteriet, så du får et batteri, der er så godt som nyt. Eller bedre da vi ikke bruger kina celler eller ringe elektronik
*Vi tilbyder 2 års garanti på alle reparationer
Garanti gælder ikke ved brudt plombering, vandskader, hærværk, tab af batteri, forkert brug af lader, eller anden skade forsaget af forkert brug.

Vejledende priser - batteripakker til elcykler

24,0V: Vi Bruger udelukkende Kvalitets Celler Fra LG-Samsung (ikke Kina Celler)

36.0V: Vi Bruger udelukkende Kvalitets Celler Fra LG-samsung (Ikke Kina Celler)

OBS! De ovenstående priser er vejledende og kan variere.

Aflevering af dit batteri

Du kan let og hurtigt sende din batteripakke ind til os med et label, du skal blot have adgang til en printer. Brug formularen nedenunder til at udskrive dit label.

Lige Nu Gratis Fragt med PostNord Eller GLS Max 5 Kg

Aflevering af batteripakke

Du kan aflevere dit batteri hos os alle Hverdage fra kl 10-17. Ved spørgsmål Ring venligst til +45 9388 4324,

Der er altid kaffe på kanden .

Adresse:
Kongensgade 43, 9293 Kongerslev

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.