Nordjyllands Batteri Service
Reparation af batteripakke
Kabine scooter batterier fra 40km-200km+med Bluetooth

Hos Nordjyllands Batteriservice tilbyder vi renovering og reparation (rep) af batteripakker, som ikke længere virker eller ikke virker optimalt.
Vi Laver også nye lithium Pakker i alle størelser Både i metal kasser men også pakket i plast. til kabine scootere med Bluetooth så man kan følge med hvor meget strøm der er tilbage mm.

Vores simple proces:

Det første, vi gør, når vi modtager dit batteri, er at finde frem til fejlen. Der kan nemlig være mange forskellige årsager til, at dit batteri ikke virker længere.

Kabine Scooter Batterier

Vi laver nye Batteri pakker samt reparerer og renoverer batteripakker til:

Men kontakt os endelig, hvis du har en anden slags batteri, du skal have repareret. Vi har mere end 12 års erfaring, med mange forskellige typer batteripakker.

Renovering eller komplet reparation (rep) af batterier

Alt efter hvad undersøgelsen af din batteripakke viser, vurderer vi, om batteripakken kan renoveres, eller om den kræver en komplet reparation.

I nogle tilfælde vil det være nok med en renovering, hvor vi skifter måske bare en enkelt del eller to. I andre tilfælde er det nødvendigt med en komplet reparation. Ved reparation skifter vi alle dele inde i batteriet, så du får et batteri, der er så godt som nyt. Eller bedre da vi ikke bruger kina celler eller ringe elektronik
*Vi tilbyder 2 års garanti som de eneste i Danmark.
Garanti gælder ikke ved brudt plombering, vandskader, hærværk, tab af batteri, forkert brug af lader, eller anden skade forsaget af forkert brug.

Vejledende priser - batteripakker til elcykler

24,0V: Vi Bruger udelukkende Kvalitets Celler Fra LG-Samsung (ikke Kina Celler)

36.0V: Vi Bruger udelukkende Kvalitets Celler Fra LG-samsung (Ikke Kina Celler)

OBS! De ovenstående priser er vejledende og kan variere.

Aflevering af dit batteri

Afsendelse af batteripakke med Forsikring

Du kan let og hurtigt sende din batteripakke ind til os med et label, du skal blot have adgang til en printer. Brug formularen nedenunder til at udskrive dit label.
Lige nu Gratis Fragt

Aflevering af batteripakke

Du kan aflevere dit batteri hos os alle Hverdage fra kl 10-17. Ved spørgsmål Ring venligst til +45 9388 4324,

Der er altid kaffe på kanden .

Adresse:
Kongensgade 43, 9293 Kongerslev

Scroll to Top